Nimetön

Runoilija WinterStorm

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Poskellani
kosketuksesi.

Muistona
kahvitteluista.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ite oooot hyvin hyvin upea ! =)

Ite oooot hyvin hyvin upea ! =)

Pelkistetty, lyhyt, mutta ah, niin toimivan ihana.

Pienensuuri helmi tämä runosi.

Tykästyin.

 

Käyttäjän kaikki runot