Kuin lintu häkissään

Runoilija WinterStorm

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aina noihin syviin vesiin,
uppoaa kaulaansa myöten.
Ei pääse nousemaan,
on kuin lintu häkissään.

Turtuu tuskan tunteeseen,
hengitys ilmana
murskatun puun tuoksu.

"Luota," kuiskaa ääni jostain
varjojen takaa.
Käsi ilmestyy tyhjyydestä ja
tarttuu käteen.

Öisten sumujen yllä,
kumottaa sittenkin kuu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämän paikka on suosikeissa niikuin varmaan tiesitkin jo <3

Upea runo!

Tämän paikka on suosikeissa niikuin varmaan tiesitkin jo <3

Upea runo!

 

Käyttäjän kaikki runot