Ennen niin pimeää

Runoilija WinterStorm

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ilman sinua en näe
pimeydessä kauneutta.

Kuu kumotti pimennettynä
ylläni.

Hahmottomat varjot kuiskivat
ennen kuin ojensit kätesi
enkä kuullut niitä enää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot