virhe

Runoilija diu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Virheitä.
Niitä tekevät kaikki.
Jotku tekevät enemmän toiset taas vähemmän.
Mä olen tässä elämässä tehnyt ihan liikaa niitä.

Olen niin pahoillani kaikille aiheutetusta tuskasta mitä olen saanut aikaan.

Olen saanut myös itselle tuskaa mut se kuuluu asiaan.

Virheistä oppii niinhän sitä sanotaan.
Mut mä en usko et opin niistäkään.

Ehkä vielä joskus?
Sitä ei voi kukaan tietää.

Antakaa anteeksi minu virheeni.
Minä olen antanut teidän virheet anteeksi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
diu anteeksi 24.12.2009 0 Runo
diu ystävä 21.11.2008 0 Runo
diu pelko 1.11.2008 0 Runo
diu virhe 1.11.2008 0 Runo
diu 1.8.2008 0 Runo
diu muru 1.8.2008 0 Runo
diu päiväkerrallaan 14.5.2008 0 Runo
diu sitoutumiskammoinen 3.4.2008 0 Runo
diu Mihin katosi? 16.2.2008 0 Runo
diu ei sitten 29.12.2007 1 Runo