Ratkaise siirto

Runoilija Santtu Virtanen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

lämpimästi viimeinen
siirto
näistä kaikista hetkistä
olen nauttinut

kiitos

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Viimeisen siirron jälkeen voi aina aloittaa alusta, varsinkin lämmöllä tehtyjen!

Salaperäinen on runosi, mutta kiitollisesti ja lämpimästi jotain ilmeisesti ratkeaa... :)

Viimeisen siirron jälkeen voi aina aloittaa alusta, varsinkin lämmöllä tehtyjen!

Salaperäinen on runosi, mutta kiitollisesti ja lämpimästi jotain ilmeisesti ratkeaa... :)

 

Käyttäjän kaikki runot