käsi

Runoilija Santtu Virtanen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kun muistelen
ajatuksissa on vain haaveita ja muistoja
sopivasti
sekaisin

kuinka
hellästi
tekee mieleni pidellä sinun kättäsi
tänä yönä

ilman sanoja
vain tuntea tunteita

kun ketään
ei kaipaa ketään

olen elänyt elämäni
lähes yksin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava, hieno runo, herkkä.

kaunis koskettava runo. niin hellyyttävän aito. hyvää syntymäpäivää

Kaunis kosketus runossasi. Hyvää Syntymäpäivää .

joskus yksin elävä ei ole niin yksinäinen kuin voi toinen olla parisuhteessa tai parissa suhteessa.. onnellisuus tulee onnex sisältä: itsestä

Todella kaunis. :)

kaunista.

Kaunista ja kuin omaa kertomaani :) Tykkäsin :)

Koskettavan kaunis.

Koskettava, hieno runo, herkkä.

kaunis koskettava runo. niin hellyyttävän aito. hyvää syntymäpäivää

Kaunis kosketus runossasi. Hyvää Syntymäpäivää .

joskus yksin elävä ei ole niin yksinäinen kuin voi toinen olla parisuhteessa tai parissa suhteessa.. onnellisuus tulee onnex sisältä: itsestä

Todella kaunis. :)

kaunista.

Kaunista ja kuin omaa kertomaani :) Tykkäsin :)

Koskettavan kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot