Nimetön

Runoilija kulta-amppari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteellinen tyttönen, joka kirjoittaa purkaakseen tunteitaan. tekstini eivät ole kovin hyviä, mutta haluan jakaa ne teidän kanssa. :)
 

en tiedä mitä tehdä
en tiedä mitä sanoa
haluaisin auttaa,
mutta en tiedä
miten saan olosi tuntumaan paremmalta?
rakastan sinua paljon
enkä halua että tunnet olosi pahaksi
tiedän vain sen,
että asiat järjestyvät,
vaikka se vaatiikin aikaa ja kyyneliä,
mutta joku päivä asiat ovat taas kunnossa

Selite: 
kertoo aika pitkälti tämän hetkisistä tunnelmista...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot