Nimetön

Runoilija kulta-amppari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteellinen tyttönen, joka kirjoittaa purkaakseen tunteitaan. tekstini eivät ole kovin hyviä, mutta haluan jakaa ne teidän kanssa. :)
 

oli niin paljon asioita,
jotka jäivät tekemättä.
oli niin paljon tunteita,
jotka jäivät selittämättä.
oli vain liian aikaista.
ei kenenkään kokea sitä.
kamppailla omasta hengestään
veden varassa.
joskus voimat eivät vain riitä
itsensä pinnalla pitämiseen.
on luovutettava ja annettava
itsensä toisiin käsiin hoidettavaksi
ja lennettävä kauniisti enkelin siivin taivaaseen.
siellä sinun on hyvä olla,
maailman paras pikkuveli.

Selite: 
aika vanhaa tekstiä. eikä perustu omakohtaisiin tapahtumiin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot