Nimetön

Runoilija kulta-amppari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteellinen tyttönen, joka kirjoittaa purkaakseen tunteitaan. tekstini eivät ole kovin hyviä, mutta haluan jakaa ne teidän kanssa. :)
 

opetit minulle mitä rakkaus on.
ennen en sitä tiennyt.
sait vaain oloni tuntumaan turvalliseksi edessäsi.
pitelit hellästi kyljestäni kiinni
ja puristit kättäni napakasti.
kuljetit minua pitki lattiaa kuin
maailman kauneinta prinsessaa.
sait minut luottamaan itseeni
ja nauttimaan kauniista hetkestämme.
tanssin sen yön
vain sinun prinsessanasi.

Selite: 
sitä iltaa en kyllä unohda ikinä<333
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot