Nimetön

Runoilija FrozenCore

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan sanoja joihin mieleni tukehtuu
 

Kun olet rakastunut, et haluaisi mennä nukkumaan,
Sillä todellisuus on parempi kuin unesi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mmh, totta. Pidän tästä

 

Käyttäjän kaikki runot