26.8.2011.7:26

Runoilija FrozenCore

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan sanoja joihin mieleni tukehtuu
 

Raivon tuli palaa sisimmässäni

Samalla surun suolainen sade käy kasvoilleni

On matka niin pitkä

Ja aika matelee.

Miksi aina kun odotan sinua

Petyn ja aika pitenee entisestään

Rakkauteni silti sinuun kestää

Mutta ikävä yrittää sitä katkaista

Sille en anna jalansijaa

Mutta nyt tämä on jo sietämätöntä

Niin monta veristä kyyneltä olen vuoksesi valuttanut

Niin monta viiltoa on sydämmeni odotellessa saanut

Kaksiko viikkoa vielä?

Ei millään muotoa

Ikävän musta kaapu...

Imee kaiken ilon minusta

Kun sitä olen tarpeeksi kaan pitänyt päälläni

Haluan että tuot takaisin

kaikki ne muistot mitä meillä on

Tarvitsen sinua elämään

Tarvitsen sinua rakastamaan

Silti ikävän jäinen kaapu

päälläni on

ja mieltäni paleltaa

Selite: 
osoitettu rakkaimmalleni
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaipuu tekee kipeää. Hieno runo. Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot