Pitkät lyhyet päivät

Runoilija FrozenCore

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan sanoja joihin mieleni tukehtuu
 

ennen päivät meni nopeaan
Kuin ei olisi mihinkään aikaa
nyt pääsee nopeutta toivomaan
kun tylsyyttä jo mieli raikaa
päiviä enää seitsemän toista
ja mieli puutunut
odottaen ja kaivaten toista
jo sydän nuutunut
Menisipä hiekka lasissa nopeammin
Tunnit sekunteina
Sua niin paljon jo kaipaankin
Jo mieli pirstaleina,
Verisiä haavoja mieleen viiltää
Tuo aika sadistinen
Mutta mutta parantaen mieli piirtää
Niihin naamas kaunoisen,
Päiviä enää seitsemäntoista
Sitten näemme
Silloin päivä meille loista
Kun tapaamme toisemme.

Selite: 
Erossa olo on tuskaa,
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot