Joskus vieläkin

Runoilija 276885c37d0dc735ed733ed38a51ee15

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.7.2014
Viimeksi paikalla: 9.3.2019 15:24

Asuinpaikka: 2a703188e94bc91cb39537ab2f4b5734
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.5.2024

Pidän sanoista. Kiitos jokaisesta kommentista, arviosta ja arvostelusta!!
 
Haluaisin kirjoittaa sinulle
kertoa
kuinka paljon merkitsit
kuinka paljon rakastin
varmaan vieläkin

Muistan sen alun
kun katselit seiniä
enemmän kuin minua
ja lopulta kysyit
jatketaanko yhdessä
enkä minä luvannut

Muistan ne puhelut
kun ei puhttu oikeastaan mistään
mutta siinä sivussa
käytiin kaikki läpi
ja minullekin oli selvää
että yhdessä olemme

Enkä minä ymmärtäyt
joitakin asioita
mitä olet tehnyt tai mitä sanoit
enkä ymmärtänyt
silloin
kun olit niin ihana
että on se toinen puoli

alkoholistilla
erilaiset prioriteetit ja suodattimet
vapaudenkaipuusi
vihasi ja pettymyksesi
viiltävät sanasi
minä sain nekin

Ajattelin
sen kivun arvoista
on se kuinka paljon
merkitset ja tarkoitat

Vaan eihän minusta ollut
ymmärtäjäksi alkoholistille
eikä jalkarätiksi
silloin kun sitä tarvitsit

Vaikka joskus vieläkin
ajattelen
etten koskaan ketään
niin paljon kuin silloin sinua

ja kuika kaunis olit
niin hellästi kosketit
enkä kenenkään muun kanssa
ole pystynyt nukkumaan
aina lusikassa

Joskus vieläkin
kaipaan
sitä
sinua
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä oli hyvin aitoa kerrontaa, koskettava :)
 

Käyttäjän kaikki runot