Rimpuilua

Runoilija 276885c37d0dc735ed733ed38a51ee15

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.7.2014
Viimeksi paikalla: 9.3.2019 15:24

Asuinpaikka: 2a703188e94bc91cb39537ab2f4b5734
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Pidän sanoista. Kiitos jokaisesta kommentista, arviosta ja arvostelusta!!
 

Ole sinä minun anteeksiantoni
niinkuin minä annan sinulle anteeksi
ja jotain jalompaa tavoittelen.

Kuitenkin vain huudan hyväksyntääsi
ja pelkään niin paljon
että olin oikeassa
vai vain teen sitä todeksi?

Ainakin tiedän jo
kuka jokatapauksessa on tyhmä
enkä voi antaa anteeksi
sitä mitä minulle teet

Miksi pitää olla niin heikko
että lähtee uusintaan
vailla uskoa onneen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot