Nimetön

Runoilija VaillaNimeä

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 4.11.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Täällä, tuolla
jossain tuolla
 

Utuista kyynelkidettä
Varisee
unohdetuille poskille.

Ei enää pala tuli,
Vaan
viimainen tuuli
kylvää kylmää.

Ennenmuinoin
Roihusin,
Nyt olen vain
Odottava hiillos

Kunnes tulee taas,
Päivä jolloin
kipinäsateesi
virvoittaa minut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti rakkaudesta.

Kaipaavaa herkkyyttä. Kauniisti kuvattu odottavaa tunnetta.

 

Käyttäjän kaikki runot