kauas pois

Runoilija dance

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

______________________________
huokauksenikin kuin huuto puoleesi
______________________________
mut huutoni vain on hiljainen huokaus
_______________________________
 

viekää joku pois mut tästä maasta

jonnekin, missä hengittää

kysymättä yhtäkään lupaa

missä sydän lepää pitkän juoksun jälkeen

ja alkaa sykkiä kuin ennen

viekää joku pois mut tästä maasta

sinne, missä kulkea

miettimättä kelpaanko tänään

missä silmät lepäävät unta syvemmin

ja niihin syttyy unohdettu elämän liekki

viekää joku pois mut tästä maasta

se ei ole kotini

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ahdistus oikeen loistaa silmiini :D
ihanasti etenevä runo :)

Hmm. Tykkäsin, kun molemmat "säkeistöt" (jonnekkin, missä hengittää.. ja sinne, missä kulkea..) oli samalla tavalla rakennetut. Se toi eloo tähän.

Kaunis runo, vaikka sisältö onkin aika tuskasta luettavaa/ajateltavaa. Enpä juuri osaa sanoa muuta.

miettimättä kelpaanko tänään

-mikset jättänyt siihen?

Tästä tulee mieleen kauhee uupumus, kun ei jaksa itse itseään auttaa tai pelastaa.

Ja monta muutakin asiaa joita et halua kuulla.

runossasi on ahdistusta ja epätoivoa
se anelee ja pyytää

kaunista tekstiä

ihana runo, siullahan on hyviä runoja! tai siis ainakin minä tykkään ^^

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
dance jälkiä 15.7.2010 0 Runo
dance hyvästi 28.1.2010 2 Runo
dance Nimetön 24.1.2010 0 Runo
dance Nimetön 20.12.2009 1 Runo
dance Nimetön 18.12.2009 1 Runo
dance Nimetön 12.11.2009 8 Runo
dance Nimetön 4.10.2009 0 Runo
dance kauas pois 30.8.2009 6 Runo
dance Nimetön 20.6.2009 2 Runo
dance Nimetön 20.5.2009 2 Runo