jälkiä

Runoilija dance

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

______________________________
huokauksenikin kuin huuto puoleesi
______________________________
mut huutoni vain on hiljainen huokaus
_______________________________
 

sinä olet kaikkialla
missä ikinä oletkin, aistin sinut

jäätyneen havumetsän palatsissa näen varjosi
valtameren näkinkengässä huomaan sormenjälkesi
kun valkoinen hiekka takertuu varpaankynsiini

sokean kerjäläisen naurussa kuulen sydämesi
lapsen viattomissa silmissä palaa myötätuntosi
se huutaa oikeutta tarinoille, joista kahvipöydässä vaietaan

työttömän hitsaajan liekissä sykkii voimasi
yökerhon neonvalossa loistaa pyhä intohimosi
musiikin tunkeutuessa sisälleni lyöden kilpaa sydämeni kanssa

pellon reunalle hylätyssa talossa huokaat salaisuuksiasi
rock-bändin kitara huutaa puoleesi kaipuutaan
tuhansien ahdistuneiden yhtyessä sen väkivaltaiseen rukoukseen

minne kuljenkin sinä olet siellä jo ennalta
välähdyksesi, kuiskauksesi ja tuoksusi aivan nurkan takana
kutsumassa minua syvemmälle kauneutesi seikkailuun
muistuttamassa tästä kasvavasta kyltymättömyydestä
herättämässä uudelleen päättymättömän ikäväni

enkä silti tiedä minne mennä?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
dance jälkiä 15.7.2010 0 Runo
dance hyvästi 28.1.2010 2 Runo
dance Nimetön 24.1.2010 0 Runo
dance Nimetön 20.12.2009 1 Runo
dance Nimetön 18.12.2009 1 Runo
dance Nimetön 12.11.2009 8 Runo
dance Nimetön 4.10.2009 0 Runo
dance kauas pois 30.8.2009 6 Runo
dance Nimetön 20.6.2009 2 Runo
dance Nimetön 20.5.2009 2 Runo