Pettynyt

Runoilija kauniskyynel

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 24.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Spontaani romantikko, melekone haaveilija. Pikkukrääsän kerääjä. Olen yöihmisiä, silloin olen luovimmillani. Rakastan kaikkea kaunista ja sievää. Miehissä rakastun renttuihin, sydänsurujen aiheuttajiin. Kiitos älä kopioi runojani!
 

Välitätkö minusta,
tykkäisitkö pikkuisen?

Rakastatko minua,
haluatko loppuelämän kanssani kulkea?

Tajuatko miten rakastan,
ymmärrätkö miten haavoitat?

Uuden arven sydän aina saa,
kun sinuun joudun pettymään.

Katselet minua viekkaasti,
kyselet ihan aidosti.

Voisitko edes hetkeksi,
alkaa mulle kullaksi?

Käsi kädessä voitaisiin kulkea,
sinua saisin suudella.

Aina unelmani romahtaa,
kun tyttöystävästäsi puhutaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

suloinen.. kiitos paljon, tuli aika rankasta puuskasta se teksti , mutta aina ei itse voi tehdä niitä päätöksiä :/

 

Käyttäjän kaikki runot