vanha suola janottaa

Runoilija kauniskyynel

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 24.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Spontaani romantikko, melekone haaveilija. Pikkukrääsän kerääjä. Olen yöihmisiä, silloin olen luovimmillani. Rakastan kaikkea kaunista ja sievää. Miehissä rakastun renttuihin, sydänsurujen aiheuttajiin. Kiitos älä kopioi runojani!
 

Sisällä niin paljon kuohuaa,
en osaa sanoiksi pukea,
saati ajatuksiasi lukea.

On tunne luja, kamppaileva,
hellä, kiivas, rakastava.

Koska kerran sanotaan, että rakkaus ikuiset arvet aikaan saa,
en taida sinua koskaan unohtaa.
Nyt en edes halua, vielä kerran tahdon rakastaa.

Joskus tunteet haluaisin haudata,
aina ne itsensä ylös kaivavat.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vanha suola on hankala juttu :)

 

Käyttäjän kaikki runot