kaipuu ikuinen

Runoilija kauniskyynel

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 24.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Spontaani romantikko, melekone haaveilija. Pikkukrääsän kerääjä. Olen yöihmisiä, silloin olen luovimmillani. Rakastan kaikkea kaunista ja sievää. Miehissä rakastun renttuihin, sydänsurujen aiheuttajiin. Kiitos älä kopioi runojani!
 

Kun päättyy vaellus maallinen,
on suru suuri läheisen.
Pienikin sydän koittaa ymmärtää,
poissa on rakas ihminen tää.

Arkku kaunis hautaan lasketaan,
kukat viimeisiksi hyvästeiksi jätetään.
Pian siihen kivi kaunis kannetaaan,
kiveen nimi tuttu hakataan.

Vuosienkin kuluttua,
palaa haudalla muistoksi rakkaan kynttilä.

Selite: 
Papalle♥ Lähdit yhtäkkiä ja yllättäen, liian aikasin enkeliksi kutsuttiin.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot