Aikamatkaaja 2

Runoilija chatnoir

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tärkeintä on matka, ei päämäärä.
 

viipyvä katse, miksi?
matkaan hetkiä taaksepäin
tutkin,
elän tuon tärkeän hetken uudelleen

hymyn häive, mitä muuta?
matkustan jälleen maailmaan menneeseen
pohdin,
kaivaudun muistoihin vielä tuoreisiin

käännän suuntaa, matkaan tulevaan
se on vaikeaa,
kaikki läpinäkymättömän mustaa
...pimeään houkuttelevaa valoa
kutsuu tutkimaan

säädän, tulkitsen ja petyn
pitää tuleva salaisuutensa
elämän mielenkiintoisena
mahdollisuuksien maailmana

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot