Uskon

Runoilija chatnoir

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tärkeintä on matka, ei päämäärä.
 

Uskon tähän hetkeen
Uskon liikkeen jatkuvuuteen
Uskon pimeään tulevaisuuteen
Uskon elämään päivä kerrallaan
Uskon todella uskomattomaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä on hieno rytmi. ja tiiviisti saat paljon sanottua. JEs, tykkään..

 

Käyttäjän kaikki runot