Ruususen polku ;)

Runoilija säde-duplicate

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kylmä tuuli
puhaltaa,
sade pisaroin
taivas itkee.
Kalliolla
tummia aaltoja
katsellen.
Tänne palatessa
sama paikka,
kuin silloin,
taivas löi tulta.
Muistoihin ajauduin
ruusuisiin.
Hetken pienen
ruusunpunaisis unelmin ajatuksin,
kuljin kaunista taianomaista
ruusupolkua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella upea runo.

 

Käyttäjän kaikki runot