Kuoleva puu

Runoilija udied

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 2.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Outoja ajatuksia.
 

Et kaipaa muutosta, et vaihtelua.
Olet juurtunut rippeisiin, vuosi vuodelta lahoat.
Et kaipaa ketään elämääsi, yksin halua kulkea.
Kukaan ei saa koskea elämääsi, koska et halua muutosta.

Kuihdut kuin vanha puu, ympäriltäsi karistat lehdet ja muut.
Kauan sitten luovuit elämästä, olet vain kuoleva puu.
Haluaisit olla kuin lehdet ja muut, mutta päädyitkin olemaan kuoleva puu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot