Kylmät kädet

Runoilija udied

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 2.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Outoja ajatuksia.
 

Voin tuntea kuinka hän halaa, yhä tiukemmin.
Kylvää samoja ajatuksia päähäni.
Niitä jotka saavat hetken tuntemaan itseni paremmaksi.
Tunnen itseni vakaaksi.
Minussa herää toiveikkaita ajatuksia.
Vaikka tiedän sen olevan valhetta.

Tiedän että se on valetta, mutta se saa minut paremmaksi.
Se sanoo että tarvitsen niitä eikä se päästä otteesta.
Tunnut kylmältä ja näytät kelpealta.
Haluat jatkaa vaikka se satuttaa.
Näytät niin heikolta.
Ja sanot että olet onnellinen.
Mutta hymysi ei ole aito.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot