Äidin rakkaus

Runoilija nnakkimuusi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2009
Viimeksi paikalla: 6.7.2022 0:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakastan sinua.
Sanon sen, vaikka en vielä tunne sinua.
En tiedä tulevia tekojasi.
Sanojasi.
Virheitäsi.
Mutta tiedän sen, tulen aina rakastamaan sinua.
Kuolemaan asti.

Selite: 
Omistettu tulevalle pienelle prinsessalleni <3 Äiti rakastaa aina.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kuvaat äidin rakkauden suuruutta.

Hienosti kuvaat äidin rakkauden suuruutta.

Tämä on aivan ihana! Ehdottomin ja pysyvin on rakkaus omaa lasta kohtaan.

 

Käyttäjän kaikki runot