Tahdon sinut

Runoilija nnakkimuusi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2009
Viimeksi paikalla: 6.7.2022 0:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ilma on kuin hiekkaa.
On niin vaikea hengittää.

Sydän pamppailee lujempaa kuin koskaan.
Viiltoja sydämessä.
Liikaa viiltoja.

Pimeys valtaa mielen.
On niin pimeää.

Kyyneleet valuvat pitkin poskea.

Irti en sinusta pääse.
En irti halua päästää.

Tätäkö se on?

Tätäkö on ikävä?

Selite: 
ikävä toisen luo...
Kategoria: 
 

Kommentit

Itse koen juuri tällähetkellä samaa..
Joten pidin kovasti :)
Onneksi olkoon täysi-ikäisyydestä :)

ikävän kipua
upea on tuskainen runosi

 

Käyttäjän kaikki runot