Ääretön rakkaus

Runoilija nnakkimuusi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2009
Viimeksi paikalla: 6.7.2022 0:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kylki kyljen.
Käsi kädessä,
kuljemme yhdessä.

Matkamme vasta alkanut,
silti minua olet niin paljon opettanut.
Kuinka voikaan rakastaa,
tuollaista pientä ihanaa.
Suklaa silmää, takkutukkaa,
äidin pientä ilon tuojaa.

Selite: 
Rakkaalle, kohta 2-vuotiaalle tyttärelleni<3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot