Matkalle...

Runoilija Bandit

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2007
Viimeksi paikalla: 29.10.2017 11:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

3. POLVEN RUNOILIJA...


"Elän niin kuin elän, en kuitenkaan niin kuin eläin..."

Kaikki runoni 
http://bandit.webbis.fi
 

Tiesin tarkkaan mä mitä - silloin sulle tein
Kun sut mukaani pyysin – tälle matkallein
Vaikka aluksi mietit mitä - seurata vois
Päätit riskin kai ottaa – mitä eteen se tois

Kätes käteeni tarttui – matkan alku on tää
Epäröinyt et lainkaan – taakse eilinen jää
Sulle maailman mä näytän – pidä kii lujempaa
Ottees päättäväinen – meitä kuljettaa

Haavemaailma kaunis – se särkyä vois
Jollei uskoa jaksa – kaikki häviää pois
Sulta liikaa mä vaadi en siis – usko vain unelmaan
Sanaani sä voit luottaa – jos sut mukaani saan

Siksi tahdon mä näyttää – mitä tavoittelen
Ja vakuuttaa koitan – mitään salaile en
Ota vastaan se kaikki mitä - saada vain voit
Sulle lupaan sen kaiken – mistä muut unelmoi

Selite: 
Taas niitä täydenkuun tuotoksia...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot