Varas

Runoilija SoldierOfFortune

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2007
Viimeksi paikalla: 12.7.2023 12:58

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.12.1979

Jostain syystä omat runoni ovat monesti kovin synkkiä, mutta mahtuu joukkoon mukavampiakin. Surullisena ainakin tuntuu syntyvän parhaiten runoja. Johtuu varmaan siitä, että onnellisena ollessa on parempaakin tekemistä.

Toivottavasti runoni ovat kuitenkin mielenkiintoisia ja antavat ajattelemisen aihetta. Kaikki kommentit ovat tervetulleita.
 
Et tarvitse panttivankia.
Sillä sinua minä seuraisin,
vaikka maailman ääriin,
jos vain pyytäisit.

Sillä mieleni sekoitit
ja sydämeni varastit.
Haluaisin vain tietää,
eläisitkö kanssani?

Sano kyllä
ja elämäni valaise.
Sillä mitään kirkkaampaa,
en osaa kuvitellakaan.

Sano ehkä
ja anna minun odottaa.
Pieninkin toivo,
on elämää suurempaa.

Sano ei
ja sydämeni palauta.
Ei se ole ennallaan,
mutta toimiva.

Ole hiljaa,
jolloin mieleni murrat.
ja tahtoni tainnutat
Sydämeni surmaat.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeita ajatuksia
parisuhde se on sitä parasta aivojen maratooni treeniä
Upea koskettava teos.  :)

-ompas deeppiä osastoa?

-mutta nimimerkkisi panee kyllä hieman mietteliääksi rahan suhteen?

-eipä silti sillon sen rahan puutteen huomaa kun on reikäkukkarossa"

-mutta sama kait se sitte on rakkauden kans?

Hyvin jänniä mielikuvia, toivottavasti joskus onnistaa.
 

Käyttäjän kaikki runot