Himo

Runoilija SoldierOfFortune

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2007
Viimeksi paikalla: 12.7.2023 12:58

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.12.1979

Jostain syystä omat runoni ovat monesti kovin synkkiä, mutta mahtuu joukkoon mukavampiakin. Surullisena ainakin tuntuu syntyvän parhaiten runoja. Johtuu varmaan siitä, että onnellisena ollessa on parempaakin tekemistä.

Toivottavasti runoni ovat kuitenkin mielenkiintoisia ja antavat ajattelemisen aihetta. Kaikki kommentit ovat tervetulleita.
 
Sinun pelkkä näkeminen saa haluni heräämään.
Vedän syvään henkeä nauttien jumalaisesta tuoksustasi.
Kosketan sinua hellästi ja paljastan sinut varovasti.
Nuolaisen sinua kiusoittelevasti kieleni kärjellä.
Mieleni huutaa himosta ollessasi viettelevästi edessäni.
Haluan sinut heti ja pian maistan suussani ihanan
suklaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Himosta on moneksi. :)
Kivaa kiusoittelua!
Upea teksti, joka luo vahvoja mielikuvia ja herättää tunteita ♡ 
Himot kuuluvat jokaisen elämään, ainakin toivottavasti.
 

Käyttäjän kaikki runot