Sinä olit siellä
ja minä en
tai olinhan minä
mutta vasta sitten kun
jäljellä oli enää vain
pelkkää tyhjää
se oli meidän mahdollisuutemme kohdata
minun mahdollisuuteni
sinun ohikiitävä hetkesi
yksi niistä tuhansista
menneistä ja tulevista
mutta minun ainoani
kuten sinä olet
ja nyt
olen yhäkin vain
pala samaa tyhjyyttä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ei niitä tavoita
Sivut