Pisket

Runoilija fb6325ccd3ce5997cc83de2cd655a835

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 27.9.2012
Viimeksi paikalla: 22.6.2019 18:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.6.2024

Iloa, surua. Sitä vain olen hetkenä pienenä, jolloin katson sinuun 
 

Harhautunein sanoin
Minä sinuun turvaudun.

Kuun loisteeseen
Kirkkaan valkoinen valo
Odottaa sinua kulkemaan tietään.

Niityllä huojuu mies sieluton
Sä sitä kaihdat.

Kuin sinffonian viime virkkein
Sä tuskaasi huudat.

Huomiselle viinistä juopuneet
Jo tarinaa kertovat,

Vaikkei viellä ole edes eilinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa kerronntaa. Kovasti pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot