Mistä tulin?

Runoilija Anuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sellainen pikkuinen tytöntyllerö, joka mahdollisuuksien mukaan purkaa tunteitaan paperille. Luomiskykyä löytyy, mutta ulosanti ei aina ihan toimi. Pitänee jatkaa harjoittelua. ;)
 

Suuren männyn juurella
seison, pohdin menneitä.

Istahdan nurmelle,
sen pehmeään, kosteaan syliin
ja annan kesätuulen puhaltaa ylitseni.

Kosketan sen karheita, talvien kovettamia juuria
ja mietin.

Missä ovat minun juureni?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kerrontaa ja vastaus: sinussa

Kaunis runo.

Kaunista pohdintaa itsestä ja ympäristöstä.

 

Käyttäjän kaikki runot