Lennä suureen maailmaan

Runoilija Anuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sellainen pikkuinen tytöntyllerö, joka mahdollisuuksien mukaan purkaa tunteitaan paperille. Luomiskykyä löytyy, mutta ulosanti ei aina ihan toimi. Pitänee jatkaa harjoittelua. ;)
 

"En mä haluu lähtee täältä"

Sanat kohtaavat lempeät silmät,
hymyn, joka niin monesti loi lohtua, turvaa.

Mutta jokaisen perhosen on joskus avattava siipensä,
lennettävä kohti seuraavia kukkaketoja.

Jokaisen perhosen on jatkettava matkaansa.

Se ei tarkoita unohtamista,
eikä se ole kaiken jättämistä.

Aina voi lähettää postikortin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot