Mitä Sanoitkaan?

Runoilija Death-Kiss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sateinen aamu,
aurinko pilvien peittämänä

Kuljin kohti kotia,
kunnes sinä saavuit

Kuiskasit korvaani

'' Ich Liebe Dich ''

Mitä sinä sitten sanoitkaan,
niin se piristi päivääni.

Selite: 
Laitoin mukaan vähän saksaa ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Aamut on ihania, kun saa rakkauden tunnustuksia.

Sehr Schön !!!

:))

 

Käyttäjän kaikki runot