Kohtaus

Runoilija milo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan myös blogissani Heinäpilvi :)
 

Vesisade taivaalla pimeänä iltana

Vain me kaksi
kävelemässä elokuviin

Tyhjät kadut
Hiljaiset talot

Älä päästä irti,
eksyn pimeään ilman otsalamppuasi

Elokuvissa muistamme katsoa lopputekstit
sillä joskus niiden jälkeen tulee vielä lyhyt kohtaus

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on
hieno runo,,

Vika lause...<3 Kiva tunnelma :)

Jotain tosi Hienoa tässä.

Ihastuin.

kaunis ja haikea runo

Tää on
hieno runo,,

Vika lause...<3 Kiva tunnelma :)

Jotain tosi Hienoa tässä.

Ihastuin.

kaunis ja haikea runo

 

Käyttäjän kaikki runot