Tarve

Runoilija milo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan myös blogissani Heinäpilvi :)
 

Kun koittaa aika unohtaa
Ei minulla ole mitään mitä muistaa

Missä olet elämä,
missä seuraava juonenkäänne?

Kaipaan tuoksua kynttilöihini,
värejä vesisateeseeni

Huutava tarve
ääneen ja tuntoon

Valkoiseen kosketukseen
kimaltavaan ääneen

Tule ja pyyhi pöly pois minusta

jotta voin olla puhtaasti sinun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot