~ Kulta.

Runoilija jjanita9o

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 4.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silloin ku ekan kerran nähtiin,
sä veit mut ku tähtiin.
En osannut uskoa että näin vois käydä,
sä veit mun sydämeni kokonaan.
Nyt oon niin onnellinen susta,
en silloin tiennyt että olit kiinnostunut musta.
Onneks kuitenki osasit näyttää ja kertoa sen,
sillä ilman sua mä olla vois en! <3

Selite: 
<3 Rakkaalleni. <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot