~ Onnellinen taas.

Runoilija jjanita9o

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 4.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä en ikinä ois arvannut, et meistä viel jotain tulis,
mä en ikinä ois tajunnut, et sä mua oikeasti rakastat.
Puoli vuotta itkin sun perääs,
yritin unohtaa ja päästää irti, mut ei.
Se ei koskaan onnistunut...

Kunnes sä tulit ja pyysit anteeks kaikesta,
vannoit rakastavas yhä,
sanoit ettet pystyis elää ilman mua,
ja kysyit voisinko kuvitella olevani vielä sun..
... Ikuisesti sun...

Selite: 
On ihanaa olla jälleen onnellinen. <3 Sen vuoden jälkeen kun erottiin, mä luulin etten enää ikinä ois saanu sitä kaikkein rakkainta takas. Mut nyt onneks yli puol vuotta yhdessä taas oltu ! <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot