~ Rakas.

Runoilija jjanita9o

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 4.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Me ollaan niin pitkään tunnettu,
me ollaan niin pitkään yhtä matkaa kuljettu,
mikään ei voi meit enää erottaa.

Ennen oltiin ystävii,
hyvii sellasii,
melkeen parhait,
nyt sitäkin enemmän.

Ihastuin, rakastuin....

En tienny täs käyvän näin,
nyt yhdes kuljetaan eteenpäin!

Tästä ikuisuuteen. <3 ~~

Selite: 
Kulta kiitos kaikist näist ajoista, mä en enää ikinä päästäis susta irti ku sut omakseni sain. ! <3
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo.

Oiii.. Ihana <3

 

Käyttäjän kaikki runot