4 + 20

Runoilija utopiansmiley

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pähkinä, pähkinä divaanissa loikoi,
tusina, tusina siellä jo on.
Koppelo, koppelo kauniisti ratsasti,
liukasta, liukasta elämän tiellä.

Aurinko, aurinko makkaraa paistoi,
escudo, escudo myyjälle tuli.
Kännykkä, kännykkä soi kissanpolkkaa,
hurjasti, hurjasti vauhtia kaikilla.

Karhunen, karhunen veroja kiersi,
empivä, empivä emosen olo.
Simpanssit, simpanssit altaassa lojuivat,
oivalsi, oivalsi jotain täti-ihminen.

Keksijä, keksijä on sirkuspelle,
hirmuinen, hirmuinen sisällä myrsky.
Salkkarit, Salkkarit telkkarin rikkoi,
pihlaja, pihlaja kukki vastamäessä.

Postimies, postimies on Mustajärvi,
käskevä, käskevä äänensävy noidan.
Rustannut, rustannut olen tätä satua,
liukkaammin, liukkaammin lipsun nyt pois.

Selite: 
Psykedeelinen impromptu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot