Minä, minä, minä ja rakkaani

Runoilija Väpäkkä

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ohi vaan en taakse jää,
potuttaa kuhnurit
ja rajoitukset nää!

On se haitallista,
kun kaikki on tiellä mun tiellä!
Onneksi on tehoa tässä mallissa

Kiire on mulla aina,
kiihdyn nopeasti,
kun allani on ökyasfalttilaiva.

Selite: 
Nykykypäivää...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot