Kesänpäivässä

Runoilija Väpäkkä

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Upea järven selkä,
saarta siroteltuna
varovaisesti sen reunoille,
rikkomatta aavaa.

Niin on pinta tyyni,
että ei sen peiliä
paremmaksi saa.

Kuuma hohde
sinitaivaalta hehkuttaa
kaiken, joka suojatta on.

On keskipäivän aika,
helteisen keskikesäpäivän.

Selite: 
Kesä taas taakse jää..
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin nopeasti aika kuluu.
Kaunista kesäistä kuvaa
luot sanoillasi.

ihanan kesäinen päivä
näin sateiseen iltaan

kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot