Kauriinsilmä

Runoilija Ukko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Luovaa hulluutta harrastava nuori mieshenkilö.
 

Rauhoitu, kauriinsilmä, sateen uomat poskillasi.
Kyynelpurot virtaavat metsäntakaisille aukioille
sadoiksi erämaajärviksi upottamaan
ahdistunein kuiskauksin elehtivät,
toivosta valetut patsaat.

Pintojamme kuluttava sade
kuin patsaiden kuiskiva itku,
taivaan harmaudessa liikehtii suruista suurin,
kauriinsilmiesi takana avautuva, autio maisema.

Rauhoitumme ja kasvatamme
kuivuneet uomat vehreyttä täyteen,
järvien tulviessa ja yhdistyessä toisiinsa,
autiuden haihtuessa kauriinsilmiesi surusta
rauhasta täyttyneen huokauksen
onnelliseen ajattomuuteen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kertakaikkiaan upeaa!

Kertakaikkiaan upeaa!

 

Käyttäjän kaikki runot