Nimetön

Runoilija Takkuinen Tukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos voisin

niin huutaisin

Huutaisin

sanat vasten kasvojasi

jotta ymmärtäisit

mikä tunnemyrsky sisälläni mylvii

Jos voisin

niin huutaisin

Huutaisin

sanat vasten kasvojasi

jotta ymmärtäisit

mitä tunnemyrsky sisälläni tarkoittaa

Jos voisin

niin huutaisin

Huutaisin

sanat vasten kasvojasi

jotta ymmärtäisit

sen myrskyn sinulle onnea vain tahtovan

ja sen myrskyn onnelliseksi sinut tahtovan

Jos voisin

niin huutaisin

Huutaisin

sanat vasten kasvojasi....

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus tarvitsee enemmän, että perille menisi. Vahva runo.

Tukka takussa, mutta sanat ei hae vertaistaan Tosi hyvä!

 

Käyttäjän kaikki runot