Historia

Runoilija Takkuinen Tukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vettynyt maa jalkojen alla,
sateessa seison pisaroiden pirskahdukset kasvoilla

Varpaiden hiekkaan upotessa
ajatuksesta koitan kiinni saada
ja
nimesi santaan kirjoittaa

Laineiden lyödessä rantaan
kivelle kiipeän
tuuleen huudan

Historian toistaessako itseään...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot