Pistä käsi käteen

Runoilija Supermies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pistä käsi käteen, älä minua tunteitani näyttämästä estä, rakastan sinua, en tunteitani tahdo pois pestä, niitä hukkaan heittää, liiaksi sinulta peittää, ethän rakkautta minulta kiellä, en kestä niellä "eitä", tuntuisi etten sinulle riitä, ajatuskin siitä jo pahasti sielussa viiltää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot