unessa

Runoilija Supermies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

silmäni suljen,
kuvasi mieleeni piirtyy,
ajatukseni sinuun pikkuhiljaa siirtyy,
tunnen sydämeni paineen alla tunteiden laineen,
laineen joka kuljettaa minua luoksesi unessa,
unessa jossa tunnen sydämessäni ihastumisen palon,
tunteen jalon joka tuo elämääni valon,
sinulta tunteeni salaan,
luoksesi aina unissani palaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

 

Käyttäjän kaikki runot