Päästä irti, älä luovuta

Runoilija dufresne

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sanomattomiksi jääneet sanat
kuiskaukset tuulessa leijailevat
ulapalle lopulta ajelehtivat
punaisen taivaanrannan alle katoavat

ei halu pelkoa kukistamaan kyennyt
jäivät huulet huolien sinetöimiksi
taipui palava tahto turvattomuuden tunteelle
sulki sydämensä menetyksen välttääkseen

ja menetti kaikkein tärkeimmän

katkerien vuosien hioma rauhattomuus
tuhansien kyyneleiden huuhtoma kipu
paljastaa sisältään aidon ja todellisen
eikä voi totuudelta enää kauempaa piilotella

joutuu antamaan itselleen anteeksi
irrottamaan syyllisyydestä armon edessä
päästämään elämän taas ytimeensä
vastaan ottamaan ja antamaan

rakkautta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot